Nooo!

Hallo! Jeg skulle lixom få ny seng i dag. Jeg gledet meg skikkelig, spesielt fordi jeg  skulle sette den opp med Mari. Mamma og pappa var jo selvfølgelig med å kjøpe den, men de skulle på en middag, så de kunne ikke være med på å sette den opp... Jeg hadde lixom gjort klart alt, og Mari kom. Da vi skulle begynne å sette den opp, fikk jeg plutselig skikkelig vondt i magen... Vet ikke hvorfor, men det gjorde kjempe vondt. Så da sa Mari at hun kunne sette opp senga for meg, imens jeg var oppe og slappet av. Så da sa jeg at det var greit da.

Etter ca. to timer var Mari ferdig, og jeg lurte på hvorfor hun brukte så kort tid, men da sa hun bare at det var veldig enkelt å sette den opp. Det var en dobbelseng, og Mari skulle overnatte. Etter hvert la vi oss, og Mari drev og fiklet med et filmkamera. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg brydde meg ikke.

Tydligvis hadde hun satt det opp, og filmet hele tiden, uten at jeg visste det... Og etter at jeg hadde sovnet, så tok hun et glass med lunkent vann, og tok fingeren min oppi det! Da måtte jeg jo selvfølgelig tisse, men siden jeg sov, så våknet jeg ikke. Og istedet tisset jeg på meg, imens hun filmet det! Og imens hun hadde satt opp senga, så hadde hun også tatt vekk noen skruer med vilje... Så da jeg våknet, gikk hun ut av senga, og dyttet litt i den, så senga falt sammen imens hun filmet. Jeg ble drit sur, men hun brydde seg ikke, og bare gikk ut av huset mitt.

Etter det var jeg så sur at jeg ikke fikk sove. Jeg satt på facebook og loket. Plutselig fikk jeg en advarsel der det stod: "Mari (sier ikke etternavnet) har tagget deg  i en video" Jeg tenkte først: "å, så kult!" Men så ser jeg på videoen. Og hun hadde seriøst lagt ut videoen av meg!... Nå er jeg skikkelig forbanna...

 


Dette er et bilde hun la ut på facebook av meg...

 

"Nooo!"

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

nooo

nooo

18, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits